Inside Studio • by Maia Marian


 

poza maia

Știind încă din perioada copilăriei în ce direcție aveam să mă îndrept în viață, am urmat cursurile școlii generale și a liceului de Arte Plastice din Timișoara, locul care mi-a oferit acces la o lume a Frumosului încă de timpuriu. Avându-i ca dascăli pe unii dintre cei mai bine cotați artiști plastici contemporani, am învatat de la cei mai buni ce înseamnă culoarea, compoziția, proporția, echilibrul și măsura, într-un cuvânt Arta. Pasiunea pe care o aveam pentru toate acestea a fuzionat cu predilecția naturală către aspectele tehnice ale lucrurilor, astfel încât meseria de designer de interior mi s-a părut atractivă și potrivită încă din adolescență.

Urmând apoi cursurile Facultății de Arte și Design din cadrul Universității de Vest din Timișoara, am obținut în 2009 diploma de licență în specializarea Design Ambiental. Înca din anul II de facultate, am avut șansa de a lucra chiar în acest domeniu, la o firmă cunoscută din Timișoara, care realiza la comandă mobilier din pal, și unde mă ocupam de designul și proiectarea mobilierului pentru clienții firmei. Toată experiența acumulată până atunci, împreună cu munca și dorința permanentă de autodepășire m-au ajutat apoi să lucrez câțiva ani la două dintre cele mai cunoscute firme de design locale, firme în care am ocupat rolul de designer de interioare, cu toate atribuțiile și responsabilitățile aferente.

După 6 ani în care am practicat toate aspectele acestei meserii, și am finalizat cu succes multiple proiecte complexe, am decis că a venit momentul unui pas firesc, astfel că am pornit pe propriul drum, lansând în Decembrie 2012 pe piața din România brandul Inside Studio, materializarea visului meu de o viață.

 


 

La Inside Studio, întreaga pasiune pentru frumos și experiența profesională pe care am acumulat-o în ultimii 8 ani este pusă la dispoziția clientilor, pentru care concepem spații unice, amenajate unitar, în conformitate cu viziunea lor, echilibrate și gândite în detaliu, atât din punct de vedere estetic cât și funcțional. Pentru că procesul de design presupune o preocupare reală față de cerințele clienților și un parteneriat de lungă durată cu aceștia, reușim să găsim cea mai bună soluție împreună, prin servicii personalizate de design, concretizate într-un proiect de design interior.

Clienții noștri sunt fericiți să constate că prin serviciile noastre de design se adaugă valoare spațiilor pe care le concepem anume pentru ei, iar acestea le reflectă stilul individual și le evidențiază personalitatea. Tratăm cu atenție și responsabilitate fiecare detaliu al proiectelor noastre, perfecționismul fiind cea mai puternică trăsătură de caracter care ne definește și ne diferențiază. Pentru ca suntem motivați constant de dorința de a excela în ceea ce facem, fiecare proiect nou este considerat o provocare și este tratat cu entuziasm, iar aceasta energie creatoare reprezintă pentru noi ingredientul secret al fiecărei amenajări de succes.

Fiind reprezentanți în România a peste 180 de branduri italiene de mobilier și accesorii conexe (bucătărie, living, dormitor, baie, birou, corpuri de iluminat, obiecte sanitare, gresie, parchet, etc), satisfacem chiar și cele mai sofisticate cerințe de design. De asemenea venim și în întâmpinarea clienților care doresc mobila produsa la comandă în România, oferindu-le atât proiectarea mobilierului din pal, lemn, MDF vopsit lucios sau mat, cât și accesul la cei mai buni dintre partenerii noștri din sfera mobilierului la comandă.

Produsele și serviciile pe care le punem la dispoziția dvs. acoperă toate aspectele unei amenajari interioare:

 

1

PROIECT DE DESIGN

Click aici si citeste mai multe despre ce inseamna un proiect de design Inside Studio

 

2

MOBILIER

• Mobila made in Italy, (design clasic, modern, eclectic etc) pentru – living, dining, bucătărie + electrocasnice, baie, dormitor, dressing, birou, exterior, mobilier și accesorii pentru spații publice,

• Mobila la comanda, produsa in Timisoara (lemn, mdf, pal)

3

ACCESORII si FINISAJE

 Corpuri de iluminat, covoare, tapet, obiecte sanitare, baterii, gresie, faianta, parchet

 

Click aici si citeste mai multe despre ce inseamna un proiect de design Inside Studio


Vă invităm să ne contactați pentru programarea unei întâlniri la biroul nostru din centrul Timișoarei pentru o discuție detaliată despre oferta noastră și estimarea costurilor proiectului dvs. personalizat de design, la nr. de telefon +4 0748.806.386 sau pe adresa de e-mail office@insidestudio.ro